Hoe werkt Regiosportplaza.nl

Zoekmachine en vergelijkingswebsite

Regiosportplaza.nl is een zoekmachine en vergelijkingswebsite. Dat wil zeggen dat wij zelf geen artikelen op voorraad hebben maar het aanbod van andere webshops laten zien.

Wij gebruiken onze zelfontwikkelde kunstmatige intelligentie om het aanbod van verschillende webshops samen te voegen tot één resultaat. Ons doel is om zo relevant mogelijk te zijn aan jouw zoekopdracht. Hierdoor kun je snel door alle aanbieders heenzoeken zonder dat het jou veel tijd kost.

Per artikel laten wij alle aanbieders zien. Hierdoor kun je bij ons makkelijk de verschillende aanbieders vergelijken. Het gaat hierbij niet alleen om de beste prijs maar ook om de maat en voorwaarden zoals verzendtijd, verzendkosten en betaalmethodes.

Wat is het verdienmodel van Regiosportplaza.nl?

Indien je een artikel wilt kopen wordt je doorverwezen naar de webshop die het artikel daadwerkelijk verkoopt en verzend. Zodra jij bij die webshop een bestelling plaatst krijgen wij een kleine vergoeding op basis van het aankoopbedrag. MEt deze vergoeding kunnen wij het aanbod en de techniek van onze website verbeteren. Zo maken we samen het internet weer een stukje beter.

Betrouwbaarheid aangesloten webshops

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vooraf selecteren wij de aangesloten webshops aan de hand van belangrijke criteria. De aangesloten webshops:

  • Zijn goed beveiligd met een SSL certificaat een een beveiligde betaalomgeving
  • Hebben over langere tijd laten zien betrouwbaar te zijn
  • Hebben een bereikbare klantenservice en retourbeleid van minimaal 14 dagen volgens de Nederlandse wet Kopen op afstand
  • Zijn soms aangesloten bij een keurmerk Thuiswinkel waarborg of Webshop keurmerk of vergelijkbaar
  • Beschikken over algemene voorwaarden en een privacybeleid dat voldoet aan de eisen van de KVK