De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Pure2Improve Thunderbra by Pure Sportbeha XL D/E


32% korting Pure2Improve Thunderbra by Pure Sportbeha XL D/E online kopen


Van € 39,95   Voor 27,25
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: 5,95 euro
  Bezorging: Binnen 2 tot 5 werkdagen
  € 39,95 € 27,25

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: 1 tot 3 werkdagen
  € 39,99


Thunderbra by Pure Sportbeha XL D/E online

Thunderbra by Pure rood. Mesh insert om koelte te bewaren en de warmte van het lichaam te transporteren. Voor de grotere cups is er een extra bh-bandje toegevoegd voor de beste ondersteuning tijdens je work-out. Maten L, XL hebben de mogelijkheid om te openen en sluiten. Er is een beugel toegevoegd aan de zijkanten en de lijnen van de beha zijn vergelijkbaar met het lichaam voor de perfecte pasvorm en ondersteuning. Materiaal: 80% PA, 20% Elastan.

 

Omschrijving van Sportaanbiedingen

Iedere sportvrouw kent het belang van een goede sportbh. De ene zit erg lekker, maar ziet er niet leuk uit, terwijl de ander er leuk uit ziet, maar te strak of te los zit. Erg vervelend, want een goede workout begint met goede uitrusting.

Gelukkig voor de sportvrouwen is er een geheel nieuw merk gelanceerd: Thundersports. Alle kledingstukken zijn speciaal ontworpen met behulp van Nederlandse topsporters. Voor het ontwikkelen van de ThunderBra heeft ThunderSports de hulp ingeschakeld van de Nederlandse hockey- en voetbaldames. Van vrouwen, voor vrouwen!  

De Thundersports ThunderBra is gemaakt van sneldrogend materiaal, wat aanvoelt als een tweede huid. Tevens maakt de combinatie van het strakke model en de mooie kleur deze sportbh een echte eyecatcher.

Iedere maat is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de kleine of de grote cup. Alle ThunderBra?s in de maat L en XL hebben de mogelijkheid om de bh te openen. Verkrijgbaar in de kleuren: Geel, Rood en Zwart

 


Pure2Improve Thunderbra by Pure Sportbeha XL D/E kopen