De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor


Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor online kopen

139,99
Status: Leverbaar.

Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor online

Dit is het Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Het is voor het allereerst dat Nike het shirt van de Spurs presenteert sinds de samenwerking met de nieuwe kledingsponsor. Het nieuwe Vapor uitshirt van Tottenham Hotspur is donkerblauw. Zowel de kleur als het nieuwe schild rondom het logo is geïnspireerd door de shirts uit de jaren 50.
Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike FC Tottenham Hotspur Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Tottenham Hotspur Vapor uitshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Tottenham Hotspur voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Tottenham is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Tottenham Hotspur Vapor Match uitshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.

Kenmerken:
 • Tottenham Hotspur 2017-2018
 • Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
 • Stretch materiaal
 • Slim-fit
 • 100% gerecycled polyester
 • Mesh gaatjes
 • Nike Breathe Dit is het Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Het is voor het allereerst dat Nike het shirt van de Spurs presenteert sinds de samenwerking met de nieuwe kledingsponsor. Het nieuwe Vapor uitshirt van Tottenham Hotspur is donkerblauw. Zowel de kleur als het nieuwe schild rondom het logo is geïnspireerd door de shirts uit de jaren 50.
  Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike FC Tottenham Hotspur Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Tottenham Hotspur Vapor uitshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Tottenham Hotspur voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Tottenham is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Tottenham Hotspur Vapor Match uitshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.Kenmerken:Tottenham Hotspur 2017-2018
  Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
  Stretch materiaal
  Slim-fit
  100% gerecycled polyester
  Mesh gaatjes
  Nike Breathe

   


 • Nike Tottenham Hotspur Uitshirt Vapor kopen