De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Nike Chelsea Thuisshirt Vapor139,99
Status: Leverbaar.

Nike Chelsea Thuisshirt Vapor online

Dit is het Nike Chelsea FC Thuisshirt wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Het is voor het allereerst dat Nike het shirt van The Blues presenteert sinds de samenwerking met de nieuwe kledingsponsor. Het nieuwe thuisshirt van Chelsea FC is een aantal tinten donkerder dan die van voorgaande jaren.
Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike Chelsea FC Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Chelsea thuisshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Chelsea voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Chelsea is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Chelsea Vapor Match thuisshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.

Kenmerken:
 • Chelsea FC 2017-2018
 • Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
 • Stretch materiaal
 • Slim-fit
 • 100% gerecycled polyester
 • Mesh gaatjes
 • Nike Breathe Dit is het Nike Chelsea FC Thuisshirt wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Het is voor het allereerst dat Nike het shirt van The Blues presenteert sinds de samenwerking met de nieuwe kledingsponsor. Het nieuwe thuisshirt van Chelsea FC is een aantal tinten donkerder dan die van voorgaande jaren.
  Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike Chelsea FC Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Chelsea thuisshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Chelsea voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Chelsea is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Chelsea Vapor Match thuisshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.Kenmerken:Chelsea FC 2017-2018
  Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
  Stretch materiaal
  Slim-fit
  100% gerecycled polyester
  Mesh gaatjes
  Nike Breathe

   


 • Nike Chelsea Thuisshirt Vapor kopen