De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Nike Challenge Voetbalshirt Senior


10% korting Nike Challenge Voetbalshirt Senior online kopen

Van € 30,00   Voor 27,00
Status: Leverbaar.

Nike Challenge Voetbalshirt Senior online

De Nike Challenge shirts zijn een nieuwe toevoeging aan het rijke Nike voetbal assortiment. De shirts zijn gemaakt om in te schitteren!

Het ademende mesh-paneel op de achterkant van het shirt zorgt voor een goede ventilatie, wat weer zorgt voor extra comfort tijdens het voetballen. Het comfortabele shirt heeft een stijlvolle kraag en beschikt over een prettige pasvorm. De gebruikte kleuren maken dit shirt ideaal om te combineren, met alle andere producten uit de Nike collectie.

In deze jersey is de Dri-FIT technologie van Nike verwerkt. Deze technologie is de wetenschap achter de vochtabsorberende lijn stoffen die gebruikt worden door Nike om sportkleding te maken. Het high-performance, microvezel, polyester weefsel transporteert zweet van het lichaam en verplaatst het door het materiaal, waar het verdampt. Als gevolg hiervan, helpt het Dri-FIT materiaal u altijd droog en comfortabel te houden. Het Dri-FIT materiaal helpt bij het vochtigheidsmanagement door het afvoeren van transpiratie van de huid naar de buitenkant van de stof voor een snelle verdamping.

- Dri-Fit technologie
- 100% polyester
- Meshpanelen
- Verkrijbaar in diverse kleuren
- Verkrijgbaar in senior -en junior versie

 


Nike Challenge Voetbalshirt Senior kopen