De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Nike Atletico Madrid Thuisshirt Vapor


Nike Atletico Madrid Thuisshirt Vapor online kopen

139,99
Status: Leverbaar.

Nike Atletico Madrid Thuisshirt Vapor online

Dit is het Nike Atletico Madrid Thuisshirt wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Atletico madrid speelt vanaf het seizoen 2017-2018 met een vernieuwd clublogo. Ter hoogte van de linkerborst prijkt het nieuwe logo van Los Colchoneros. Wat opvalt is dat de gele rand rondom het logo verdwenen is en dat de rood-witte banen breder zijn. Het rood-witgestreepte Nike Atletico Madrid thuisshirt is geïnspireerd op het shirt dat gedragen werd tijdens het seizoen 2000-2001 en heeft een klassieke uitstraling.
Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike Atletico Madrid Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Atletico Madrid thuisshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Atletico Madrid voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Atletico Madrid is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Atletico Madrid Vapor Match thuisshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.

Kenmerken:
 • Atletico Madrid 2017-2018
 • Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
 • Nike AeroSwift technologie
 • Stretch materiaal
 • 100% gerecycled polyester
 • Mesh gaatjes
 • Nike Breathe
 • Slim-fit Dit is het Nike Atletico Madrid Thuisshirt wat te zien zal zijn tijdens het seizoen 2017-2018. Atletico madrid speelt vanaf het seizoen 2017-2018 met een vernieuwd clublogo. Ter hoogte van de linkerborst prijkt het nieuwe logo van Los Colchoneros. Wat opvalt is dat de gele rand rondom het logo verdwenen is en dat de rood-witte banen breder zijn. Het rood-witgestreepte Nike Atletico Madrid thuisshirt is geïnspireerd op het shirt dat gedragen werd tijdens het seizoen 2000-2001 en heeft een klassieke uitstraling.
  Nike heeft alles in werking gesteld om een zo snel mogelijk shirt te maken, de transfers zijn bedrukt, er zijn getapede naden en de pasvorm is zo aerodynamisch dat er geen enkele kans tot afleiding bestaat. Het Nike Atletico Madrid Vapor Match shirt is gemaakt voor snelheid, de nieuwe Nike Aeroswift technologie zorgt voor een nog betere afvoer van transpiratie en een perfecte bewegingsvrijheid op hoge snelheid. De speciaal ontwikkelde Nike Aeroswift technologie droogt snel zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens trainingen of wedstrijden. Het officiële Atletico Madrid thuisshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Atletico Madrid voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, de mouwen bewegen daardoor met je mee zodat je beweeglijk blijft en er geen kans tot afleiding bestaat. Het 3D logo van Atletico Madrid is bedrukt, dit maakt het shirt zo licht en comfortabel mogelijk. Het Atletico Madrid Vapor Match thuisshirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester en is voorzien van Nike Breathe.Kenmerken:Atletico Madrid 2017-2018
  Vapor Match, officieel wedstrijdshirt
  Nike AeroSwift technologie
  Stretch materiaal
  100% gerecycled polyester
  Mesh gaatjes
  Nike Breathe
  Slim-fit

   


 • Nike Atletico Madrid Thuisshirt Vapor kopen