De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Medisana hs 680 warmtegordel


Medisana hs 680 warmtegordel online kopen


49,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 13 webshops


 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 49,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 55,95 € 49,95

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 51,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 51,25

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 69,90 € 51,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 69,95 € 51,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 69,90 € 52,15

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 55,61 € 52,39

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 69,90 € 56,00

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 69,90 € 58,29

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 59,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 91,95


Medisana hs 680 warmtegordel online

Medisana HS 680 Warmtegordel
De Medisana HS 680 Warmtegordel geeft een fijne warmte af voor uw buik en rug. De gordel geeft een langdurige warmte door de krachtige lithium-ion batterij, de gorden wordt bevestigd met klittenband, het kan hierdoor makkelijk onder uw kleding. De temperatuur kunt u zelf regelen door de vier temperatuursstanden, de grodel slaat automatisch uit na 90 minuten. De gordel kan uitgewassen worden in de wasmachine op 30° C. 
Specificaties:  Breedte: 20,5 cm Lengte: 125 cm Kleur: Beige Uitwasbaar: Ja, op 30 °C Geschikt voor droger: Nee Gewicht: 825 gr Watervast: Nee Aantal warmtestanden: 4  Vermogen: 4 watt
Inhoud: Medisana HS 680 Warmtegordel

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Medisana HS 680 Warmtegordel
De Medisana HS 680 Warmtegordel geeft een fijne warmte af voor uw buik en rug. De gordel geeft een langdurige warmte door de krachtige lithium-ion batterij, de gorden wordt bevestigd met klittenband, het kan hierdoor makkelijk onder uw kleding. De temperatuur kunt u zelf regelen door de vier temperatuursstanden, de grodel slaat automatisch uit na 90 minuten. De gordel kan uitgewassen worden in de wasmachine op 30° C.
Specificaties: , Breedte: 20,5 cm, Lengte: 125 cm, Kleur: Beige, Uitwasbaar: Ja, op 30 °C, Geschikt voor droger: Nee, Gewicht: 825 gr, Watervast: Nee, Aantal warmtestanden: 4 , Vermogen: 4 watt
Inhoud: Medisana HS 680 Warmtegordel

 

Omschrijving van Coolblue

4 temperatuurstanden Automatische uitschakeling 125 x 20,5 centimeter

 

Omschrijving van Wehkamp

Medisana HS 680 Warmtegordel geeft een rustgevende warmte aan de rug en buik. Vermoeide spieren worden zo optimaal ontspannen en pijn aan rug en buik worden dankzij de warmte verminderd. De warmtegordel heeft 4 temperatuur standen die op ieder moment de gewenste warmte bieden. De gordel is veilig in huis te gebruiken. Het beveiligingssysteem beschermt tegen oververhitting en schakelt uit na 90 min gebruik. Medisana Warmtegordel geeft extra ondersteuning, kan ongezien onder kleding gedragen worden en is voorzien van een klittenbandsluiting.

 

Omschrijving van Blokker

De warmtegordel HS 680 van Medisana geeft rustgevende warmte voor rug en buik. Ideaal voor herstel en ontspanning voor vermoeide rugspieren.

 

Omschrijving van Expert

De Medisana HS 680 warmtegordel geeft een heerlijke warmte af voor rug en buik. De gordel geeft een langdurige warmte dankzij de krachtige lithium-ion batterij. U kunt rekenen op minimaal 3 uur verwarming op de hoogste stand. De temperatuur is gemakkelijk te regelen door 4 temperatuurniveaus. De gordel kan worden bevestigd met klittenband en geeft een maximale bewegingsvrijheid en kan daardoor gemakkelijk onder uw kleding worden gedragen en is daarom ideaal voor thuis en onderweg. De gordel heeft een automatisch uitschakeling na 90 minuten en heeft voor de veiligheid een oververhittingsbescherming. Tevens is de gordel wasbaar in de wasmachine op 30 C.

 

Omschrijving van Fonq

De Medisana HS 680 Warmtegordel geeft heerlijke warmte voor rug en buik. Dankzij de krachtige accu gaat deze minimaal drie uur mee, hierdoor heb je complete bewegingsvrijheid en kan de gordel onder je kleding worden gedragen.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Weldadige warmte voor rug en buik • Warmtegordel met batterij voor thuis en onderweg• Rustgevende warmte voor rug en buik• Maximale bewegingsvrijheid, deze warmtegordel kan onder kleding gedragen worden• 4 temperatuurstanden• Geïntergreede elastische steungordel voor stabiliteit• Eenvoudige klittenbandsluiting• Beveiligingssysteem tegen oververhitting• Automatische uitschakeling na 90 min• Wasbaar op 30°C fijnwas• Langdurige warmte dankzij krachtige Lithium-ion batterij - min. 3 uur verwarming op de hoogste standDe accu-warmtegordel HS 680 biedt u weldadige warmte voor rug en buik. Dankzij een krachtige lithium-ion-accu kunt u de warmtegordel thuis maar ook onderweg met maximale bewegingsvrijheid onder de kleding dragen. Met het klittenband kan de accu-warmtegordel HS 680 eenvoudig worden bevestigd. Een aanvullende elastische steunband zorgt voor stabiliteit. Omschrijving Medisana Hub Warmte-onderdekenMerk: Medisana

 

Omschrijving van Vidaxl

Deze Medisana warmteriem met herlaadbare accu HS 680 is veilig en makkelijk te gebruiken en geeft een aangenaam warm gevoel aan de rug en maag. De krachtige herlaadbare lithium-ion accu zorgt voor langdurende hitte. U kan de warmteriem onder uw kleding dragen met de maximale bewegingsvrijheid, thuis of zelfs onderweg. Een extra elastische band zorgt voor stabiliteit. Deze warmteriem zal automatisch uitschakelen na 90 minuten. U hebt de keuze uit 4 temperatuurstanden. Dankzij de haak en lussluiting, is de riem eenvoudig vast te maken. Hij kan op 30 ºC in de machine gewassen worden en heeft bescherming tegen oververhitting. De warmteriem is ideaal voor gebruik thuis en op reis.

 

Omschrijving van Alternate

De accu-warmtegordel HS 680 biedt u weldadige warmte voor rug en buik. Dankzij een krachtige lithium-ion-accu kunt u de warmtegordel thuis maar ook onderweg met maximale bewegingsvrijheid onder de kleding dragen. Met het klittenband kan de accu-warmtegordel HS 680 eenvoudig worden bevestigd. Een aanvullende elastische steunband zorgt voor stabiliteit.

 


Medisana hs 680 warmtegordel kopen