De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Liona FC Twente Uit Sokken


Liona FC Twente Uit Sokken online kopen

12,95
Status: Leverbaar.

Liona FC Twente Uit Sokken online

Liona FC Twente uit sokken
Liona FC Twente uit sokken comfortabel en stijlvol, om op het veld te shinen. De Liona performance collectie heeft Liona Air eigenschappen. De materialen ademen optimaal. Dat houdt je droog en comfortabel op en buiten het veld. Ontworpen, getest en gedragen door voetbalsters uit de Nederlandse Eredivisie.
Het eerste echte vrouwelijke voetbal merk is ontstaan! Voormalig Oranje- international Leonne Stentler. Leonne heeft samen met andere professionele voetbalsters ingespeeld op de wensen van zowel professionele als amateur voetbalsters. De getailleerde kleding lijn valt mooi over de heupen en straal een moderne look uit. De Liona shorts zijn wat korter en beschikken over een comfortabele binnenbroek. De Liona kousen zijn afgestemd op de vrouwelijke schoenmaten. Ervaar het Comfort en de modieuze, unieke look van Liona nu!
Liona FC Twente uit sokken bestellen bij vrouwenvoetbalwebshop.nl?
Heeft u vragen over dit Liona product of heeft u vragen over een ander product uit onze webshop? Neem dan gerust contact (http://www.hockeygear.eu/contact)met ons op, we helpen u graag verder!
Vrouwenvoetbalwebshop is een exclusieve webshop voor Liona voetbalartikelen.

 


Liona FC Twente Uit Sokken kopen