De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Jako Pro Sporttas


10% korting Jako Pro Sporttas online kopen

Van € 39,95   Voor 35,96
Status: Leverbaar.

Jako Pro Sporttas online

Jako Sporttas Pro met Bodemvak. Sporttassen van Jako met een groot hoofdvak en een tweewegs-ritssluiting. Met een verstelbare en afneembare schouderriem. Ruim bodemvak en 2 zijdelingse verluchtingsvakken voor natgoed. Uitstekend te bedrukken. In 8 verschillende kleuren en de maten junior en senior zolang leverbaar. Materiaal Polyester 600D.

Het ruime en stevige schoenenvak biedt voldoende plaats om 3 paar schoenen op te bergen. De vuile en/of natte schoenen kunnen zo afzonderlijk van de kleding meegenomen worden. De tweewegsritssluiting vergemakkelijkt het openen en sluiten van het schoenvak. Voor het opbergen van gedragen sportkleding of natte handdoeken zijn er twee ruime natgoedvakken op de tassen aangebracht ter voorkoming van onaangename geuren in de sporttas.

Sleutels, portomonee's en andere waardevolle spullen kunnen eenvoudig in het separate sleutelvak opgeborgen worden binnenin de sporttas en goed afgesloten worden. Door de gepolsterde en verstelbare draagriem en de beide handvaten kan de Jako sporttas Pro op verschillende manieren gedragen worden; over de schouder of in de hand. Eigenschappen:

- Materiaal 100% Polyester 600D
- Kleuren rood, zwart, royalblauw, oranje, zachtgroen, marine, JAKO Blauw, antraciet
- Maten Junior 50 x 30 x 38 cm (LxBxH) & Senior 60 x 35 x 43 cm (LxBxH)
- Groot hoofdvak met tweewegs-ritssluiting
- Verstel- en afneembare schouderriem
- Optimale bedrukkingsmogelijkheden
- Ruim bodemvak

 


Jako Pro Sporttas kopen