De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Specific Bike Bra AB


10% korting Craft Specific Bike Bra AB online kopen

Van € 54,95   Voor 49,46
Status: Leverbaar.

Craft Specific Bike Bra AB online

De Stay Cool kledinglijn van Craft biedt superieure verkoeling en bewegingsvrijheid tijdens het sporten in warme omstandigheden.

De Stay Cool lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Stay Cool kleding is ontworpen om je koel te houden tijdens het inspannen in warme omstandigheden, zowel binnen als buiten. Deze kledingstukken zijn voorzien van "multi-channeled" vezel constructies die effectief transpiratievocht van het lichaam halen om het lichaam koel te houden. De gebruikte 3D constructie voorziet je van optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. Hiernaast is de Stay Cool kleding bestand tegen geuren en blijft de kleding langer schoon.
De Sport Specific Bike Bra is een sportbh die speciaal is ontworpen voor tijdens het fietsen. Bij het ontwerpen van de bh is optimale bewegingsvrijheid gecreëerd. De schouderbandjes zijn speciaal ontworpen voor tijdens het fietsen en zorgen voor bewegingsvrijheid en comfort. Aan de onderkant van de bh zit een elastieken band voor optimale ondersteuning.

 


Craft Specific Bike Bra AB kopen