De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft PZ bas 2pack men


45% korting Craft PZ bas 2pack men online kopen

Van € 54,95   Voor 29,95
Status: Leverbaar.

Craft PZ bas 2pack men online

De 'Be Active' kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Craft Active Basic is een slim fit shirt voor heren. Het zeer vrouwelijk ogende shirt sluit goed aan op je lichaam. Het draagcomfort wordt daarnaast versterkt door de platte naden die huidirritatie voorkomen. De col rondom je hals voelt zacht aan en heeft ventilerende eigenschappen. Daarnaast worden geurtjes geneutraliseerd en wordt transpiratie snel afgevoerd, zodat je fris en droog blijft tijdens het sporten. De Craft Active Roundneck is vooral geschikt onder milde en koude weersomstandigheden.

De Craft Be Active Underpants is een slim fit broek voor heren. Dankzij de strakke pasvorm sluit de broek goed aan op je benen. En de platte naden voorkomen irritatie aan de huid. Zo kun je langdurig blijven sporten. Bovendien wordt transpiratie razendsnel afgevoerd, voor een blijvend droog en fris gevoel en ben je in staat topprestaties te leveren. De Craft Active Underpant is vooral geschikt onder milde en koude weersomstandigheden

- Let op, dit is een set bestaande uit een shirt en een broek

 


Craft PZ bas 2pack men kopen