De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Glow Bib Tight Heren


25% korting Craft Glow Bib Tight Heren online kopen

Van € 139,95   Voor 104,95
Status: Leverbaar.

Craft Glow Bib Tight Heren online

Deze Craft Glow Bibshort Fietsbroek is nieuw in het assortiment van Craft. Het is een Bibshort model wat gemaakt is van hele hoge kwaliteit. Dat is te merken aan de pasvorm, het materiaal en de goede duurzaamheid. De Craft Glow Bibshort is gemaakt van Body Control materiaal wat een compressie werking heeft. Dit zorgt voor een verbetering van je bloedsomloop en vermindert spiervibratie. Hierdoor wordt je energie beter de spieren in geleid en herstel je sneller na je intensieve fietsrit.

De Craft Glow Bibshort Fietsbroek is gemaakt van functioneel polyester en polyamide. Dit heeft een actief verkoelende werking door de snelle vochtafvoer. Zo blijf jij zelfs in het warme weer koel op de fiets. De broek bevat een zeem van het nieuwste concept van Craft. De Infinity C1 Zeem is deze zorgt voor erg goede demping is 30% meer ademend dan zijn Elite voorganger en een verbeterede anatomie voor een hoger zitcomfort en voelt zeer comfortabel.

Verder is deze Craft Glow Bibshort voorzien van reflecterende details, zodat je ook in donkere of schemerige omstandigheden goed zichtbaar bent op de fiets. Ten slotte heeft de wielerbroek platte Flatlock stiknaden, waardoor huidirritatie voorkomen wordt.

Eigenschappen

  • Body Control Compressie voor optimale spierondersteuning en een goede pasvorm
  • Houdt je lichaam koel, droog en geventileerd tijdens je fietsritten
  • Platte Flatlock stiknaden welke huidirritatie voorkomen
  • Razendsnelle vochtafvoer dankzij het functionele polyester
  • Reflecterende details voor optimale zichtbaarheid
  • Craft Infinity C1 Zeem

 


Craft Glow Bib Tight Heren kopen