De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Bike Thermal Tight W


40% korting Craft Bike Thermal Tight W online kopen

Van € 99,95   Voor 59,95
Status: Leverbaar.

Craft Bike Thermal Tight W online

De Stay Cool kledinglijn van Craft biedt superieure verkoeling en bewegingsvrijheid tijdens het sporten in warme omstandigheden.

De Stay Cool lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Stay Cool kleding is ontworpen om je koel te houden tijdens het inspannen in warme omstandigheden, zowel binnen als buiten. Deze kledingstukken zijn voorzien van "multi-channeled" vezel constructies die effectief transpiratievocht van het lichaam halen om het lichaam koel te houden. De gebruikte 3D constructie voorziet je van optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. Hiernaast is de Stay Cool kleding bestand tegen geuren en blijft de kleding langer schoon.
De Cool Bike Shorts short is een speciaal ontworpen fietsshort. Deze short biedt uitstekende vochtafvoer en bewegingsvrijheid. De broekspijpuiteinden zijn extra zacht voor extra comfort. De short heeft mesh inzetstukken aan de zijkanten voor extra ventilatie. De Cool Bike Shorts heeft een "Active Pad". De Active Pad is ontworpen zich aan te passen aan elk soort fietser dat deze short draagt, en om elke rit met deze short een comfortabele ervaring te laten zijn. Het kussentje is voorzien van uitstekende anatomische karakteristieken en van "Hydrophilic Treatment" wat dankzij de gebruikte holle vezel techniek vocht op een optimale manier vervoert. De Active Pad is naadloos, lasergesneden, antimicrobiel en geslachtsspecifiek. Het kussentje geeft mee met uw lichaamsbewegingen dankzij zijn goed ontworpen zitstuk, wat extra comfort biedt.

 


Craft Bike Thermal Tight W kopen