De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Active Underpants


10% korting Craft Active Underpants online kopen

Van € 34,95   Voor 31,46
Status: Leverbaar.

Craft Active Underpants online

De Be Active kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Be Active kleding creeert een optimaal klimaat voor langdurig sporten in elke weersomstandigheid. Warmte wordt snel afgevoerd, net als vocht. Deze kleding behoort tot de meest vertrouwde basislaag tijdens het sporten en zal ervoor zorgen dat u optimaal presteert.
Deze onderbroek komt uit de speciale Be Active Junior lijn met onderkleding speciaal ontworpen voor de junioren. De Active Underpants Junior houdt je lichaam warm en droog tijdens het sporten. Dankzij de platte naden, naadloze geteelten van de broek en de perfecte pasvorm is dit de ideale onderbroek voor tijdens het sporten.

 


Craft Active Underpants kopen