De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Active Shirt Met Lange Mouwen Jr.


29% korting Craft Active Shirt Met Lange Mouwen Jr. online kopen

Van € 29,95   Voor 21,20
Status: Leverbaar.

Craft Active Shirt Met Lange Mouwen Jr. online

Deze Craft Be Active Crewneck Longsleeve Junior Zwart biedt het beste microklimaat bij intensieve inspanning, het Crewneck Longsleeve is dus geschikt voor minder warme en koude dagen. Maar ook bij mooi weer is deze speciale Crewneck Longsleeve Junior geschikt.

Dit dankzij de luchtkanalen in de vezelstructuur, deze regelen de lichaamstemperatuur door overtollige warmte en transpiratievocht direct af te voeren.

Dankzij deze vocht- en warmte regulerende eigenschap is de Craft Be Active Crewneck Longsleeve Junior de beste basis laag bij intensieve inspanningen. De Crewneck Longsleeve Junior is speciaal voor degene met kleine maten. Dit Craft shirt is goed te combineren met andere Craft shirts zodat een perfecte laag ontstaat voor allerlei weersomstandigheden.De pasvorm van de Craft Be Active Crewneck Longsleeve Junior Zwart heeft een naadlozo torso van de schouder. De longsleeve is vlak gestikt zodat u geen hinder ervaart van losse stikjes. De Craft Be Active Crewneck Longsleeve Junior Zwart is geschikt voor in de droger en kan gewassen worden tot 95 graden.

- See more at: http://www.gustavsport.nl/craft-pro-zero-crewneck-longsleeve-junior-zwart-92004/#sthash.EZhfm4wT.dpuf

 


Craft Active Shirt Met Lange Mouwen Jr. kopen