De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Active Extreme Round


10% korting Craft Active Extreme Round online kopen

Van € 49,95   Voor 44,96
Status: Leverbaar.

Craft Active Extreme Round online

De Be Active kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Be Active kleding creeert een optimaal klimaat voor langdurig sporten in elke weersomstandigheid. Warmte wordt snel afgevoerd, net als vocht. Deze kleding behoort tot de meest vertrouwde basislaag tijdens het sporten en zal ervoor zorgen dat u optimaal presteert.
Het Active Extreme Roundneck Longsleeve shirt heeft platte naden die lichaamsbewegingen volgen tijdens het sporten. Het shirt is dun, licht van gewicht en elastisch. Dit shirt is speciaal ontworpen om u fris te houden tijdens de zwaarste trainingen.

 


Craft Active Extreme Round kopen