De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Active Extreme Crewn


10% korting Craft Active Extreme Crewn online kopen

Van € 36,95   Voor 33,26
Status: Leverbaar.

Craft Active Extreme Crewn online

De Be Active kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Be Active kleding creeert een optimaal klimaat voor langdurig sporten in elke weersomstandigheid. Warmte wordt snel afgevoerd, net als vocht. Deze kleding behoort tot de meest vertrouwde basislaag tijdens het sporten en zal ervoor zorgen dat u optimaal presteert.
Dit shirt komt uit de speciale Be Active Junior lijn met onderkleding speciaal ontworpen voor de junioren. De Active Extreme Crewneck Junior heeft platte naden die lichaamsbewegingen volgen, een ergonomische pasvorm en is gemaakt van een vochtafvoerende stof. Hierdoor blijf je droog tijdens het sporten en voelt het shirt zacht aan. Het shirt is licht van gewicht, dun en extreem elastisch.

 


Craft Active Extreme Crewn kopen