De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Craft Active Crewneck LS


10% korting Craft Active Crewneck LS online kopen

Van € 34,95   Voor 31,46
Status: Leverbaar.

Craft Active Crewneck LS online

De Be Active kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Be Active kleding creeert een optimaal klimaat voor langdurig sporten in elke weersomstandigheid. Warmte wordt snel afgevoerd, net als vocht. Deze kleding behoort tot de meest vertrouwde basislaag tijdens het sporten en zal ervoor zorgen dat u optimaal presteert.
Dit shirt komt uit de speciale Be Active Junior lijn met onderkleding speciaal ontworpen voor de junioren. De Active Crewneck Junior houdt je warm en droog tijdens het sporten. Het shirt heeft een zachte "crewneck" die ook goed ventileert. Dankzij de naadloze torso, platte naden bij de armen en de perfecte pasvorm is dit een ideaal shirt voor tijdens een work-out.

 


Craft Active Crewneck LS kopen