De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Bekend van TV Airpower - lichtgevende voetbal


Bekend van TV Airpower - lichtgevende voetbal online kopen


16,79
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 16,79

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 24,95 € 19,89

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 29,95 € 19,90

 • Bezorging door: PostNL, DPD
  € 19,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: 1 - 3 werkdagen
  € 19,95

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 24,95 € 23,89

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 24,93


Airpower - lichtgevende voetbal online

AirPower - Lichtgevende Voetbal
AIR POWER? is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden! Met de AIR POWER? kan je binnen voetballen zonder dat er iets kapot gaat! Met een voetbal heb je last dat de bal heen en weer vliegt, maar met de AIR POWER? gebeurt dat niet. AIR POWER? glijdt over de vloer en dankzij de beschermende rand van schuim, kaatst het terug via de muur en voorwerpen. Je kan zowel buiten als binnen spelen. Zet de bal aan en leg het op een vlakke oppervlakte. Met een lichte tik wordt het voetbal vooruit getrapt en het spel kan beginnen! Dankzij het luchtkussen tovert AIR POWER? alle vlakke oppervlakken om tot een sportveld zowel binnen als buiten en bij daglicht of ?s nachts! Het is magisch om naar te kijken in het donker, naast de snelheid, de lichtjes knipperen en de kleuren die veranderen! Tip: Speel met een hockeystick en gebruik AIR POWER? als een reuze hockey puck of gebruik het voetbal als een bowlingbal in een potje bowlen met enkele lege plastic flessen. Kenmerken Air Power?: Diameter: 19 cm Voorzien van LED lampjes om in het donker te spelen Werkt op 4 AA batterijen (exclusief) Geschikt voor binnen en buiten    

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

AirPower - Speelset
Air Power is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden!, Met de Air Power kan je binnen voetballen zonder dat er iets kapot gaat! Met een voetbal heb je last dat de bal heen en weer vliegt, maar met de Air Power gebeurt dat niet. Air Power glijdt over de vloer en dankzij de beschermende rand van schuim, kaatst het terug via de muur en voorwerpen. Je kan zowel buiten als binnen spelen. Zet de bal aan en leg het op een vlakke oppervlakte. Met een lichte tik wordt het voetbal vooruit getrapt en het spel kan beginnen!, Dankzij het luchtkussen tovert Air Power alle vlakke oppervlakken om tot een sportveld zowel binnen als buiten en bij daglicht of 's nachts! Het is magisch om naar te kijken in het donker, naast de snelheid, de lichtjes knipperen en de kleuren die veranderen!, Kenmerken Air Power:, Diameter: 19 cm, Voorzien van LED lampjes om in het donker te spelen, Werkt op 4 AA batterijen (exclusief), Geschikt voor binnen en buiten, Inhoud: AirPower - Speelset,

 

Omschrijving van Artencraft

AIR POWER? is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden!Met de AIR POWER? kan je binnen voetballen zonder dat er iets kapot gaat! Met een voetbal heb je last dat de bal heen en weer vliegt, maar met de AIR POWER? gebeurt dat niet. AIR POWER? glijdt over de vloer en dankzij de beschermende rand van schuim, kaatst het terug via de muur en voorwerpen. Je kan zowel buiten als binnen spelen.Zet de bal aan en leg het op een vlakke oppervlakte. Met een lichte tik wordt het voetbal vooruit getrapt en het spel kan beginnen!Dankzij het luchtkussen tove

 

Omschrijving van Gadgetsentrends

AIR POWER? is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden!

Met de AIR POWER? kan je binnen voetballen zonder dat er iets kapot gaat! Met een voetbal heb je last dat de bal heen en weer vliegt, maar met de AIR POWER? gebeurt dat niet. AIR POWER? glijdt over de vloer en dankzij de beschermende rand van schuim, kaatst het terug via de muur en voorwerpen. Je kan zowel buiten als binnen spelen.Zet de bal aan en leg het op een vlakke oppervlakte. Met een lichte tik wordt het voetbal vooruit getrapt en het spel kan beginnen!

Dankzij het luchtkussen tovert AIR POWER? alle vlakke oppervlakken om tot een sportveld zowel binnen als buiten en bij daglicht of ?s nachts! Het is magisch om naar te kijken in het donker, naast de snelheid, de lichtjes knipperen en de kleuren die veranderen!Tip: Speel met een hockeystick en gebruik AIR POWER? als een reuze hockey puck of gebruik het voetbal als een bowlingbal in een potje bowlen met enkele lege plastic flessen.Kenmerken Air Power?:

 • Diameter: 19 cm

 • Voorzien van LED lampjes om in het donker te spelen

 • Werkt op 4 AA batterijen (exclusief)

 • Geschikt voor binnen en buiten


 

 

Omschrijving van Shopday

AIR POWER? is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden!

AIR POWER? is een lichtgevende voetbal op een luchtkussen die glijdt over tapijt, parket, opritten en paden!

Met de AIR POWER? kan je binnen voetballen zonder dat er iets kapot gaat! Met een voetbal heb je last dat de bal heen en weer vliegt, maar met de AIR POWER? gebeurt dat niet. AIR POWER? glijdt over de vloer en dankzij de beschermende rand van schuim, kaatst het terug via de muur en voorwerpen. Je kan zowel buiten als binnen spelen.


Zet de bal aan en leg het op een vlakke oppervlakte. Met een lichte tik wordt het voetbal vooruit getrapt en het spel kan beginnen!

Dankzij het luchtkussen tovert AIR POWER? alle vlakke oppervlakken om tot een sportveld zowel binnen als buiten en bij daglicht of 's nachts! Het is magisch om naar te kijken in het donker, naast de snelheid, de lichtjes knipperen en de kleuren die veranderen!


Tip: Speel met een hockeystick en gebruik AIR POWER? als een reuze hockey puck of gebruik het voetbal als een bowlingbal in een potje bowlen met enkele lege plastic flessen.


Kenmerken Air Power?: • Diameter: 19 cm

 • Voorzien van LED lampjes om in het donker te spelen

 • Werkt op 4 AA batterijen (exclusief)

 • Geschikt voor binnen en buiten


 

 

 

Omschrijving van Vidaxl

De Air Power voetbal is een verlichte voetbal op een luchtkussen die over vloerbedekking, parket en paden glijdt! Met deze voetbal kunt u binnen voetballen zonder dat er iets breekt! Voetballen schieten alle kanten op, maar deze niet! Hij zal over de vloer glijden en afketsen van muren en andere objecten dankzij de beschermende schuimrand. U kunt zowel binnen- als buitenshuis spelen. Dankzij het luchtkussen kunt u met deze voetbal elke oppervlakte veranderen in een voetbalveld, overdag of in het donker! De LED lichtjes zorgen voor een magisch effect in het donker. De voetbal zoeft voorbij en de lampjes knipperen en veranderen van kleur. Tip: Speel met een hockeystick en gebruik de voetbal als een enorme puck of gebruik hem als bowlingbal met lege flessen als pins.

 

Omschrijving van Blokker

De Air Power voetbal is een verlichte voetbal op een luchtkussen die over vloerbedekking, parket en paden glijdt! Met deze voetbal kunt u binnen voetballen zonder dat er iets breekt!

 


Bekend van TV Airpower - lichtgevende voetbal kopen