De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Asics Gel - Resolution 7 Clay Women118,95
Status: Leverbaar.

Asics Gel - Resolution 7 Clay Women online

Asics Gel - Resolution 7 Clay Women
De Asics Gel - Resolution 7 Clay Women is uitermate geschikt voor de fanatieke spelers die op zoek zijn naar ondersteuning en duurzaamheid. Deze comfortabele schoen zorgt voor extra ondersteuning waardoor er optimaal gepresteerd kan worden.
De schoen is ontworpen aan de hand van het Impact Guidance System. Bij deze ontwerpfilosofie werken alle componenten van de schoen effectief samen zodat het lichaam op een natuurlijke manier kan presteren. Het leer aan de bovenzijde van de schoen is direct aan de middenzool bevestigd en zorgt in combinatie met de verwerkte Flexion Fit technologie voor extra stabiliteit en comfort.
De rubberen AHAR+ buitenzool beschikt over een extra hoge duurzaamheid op essentiële punten en biedt dankzij het speciale visgraatprofiel uitstekende grip op gravelbanen. Daarnaast biedt de clay zool ook voldoende grip op smashcourt- en kunstgrasbanen.
Sportschoenen4u.nl biedt van diverse topmerken sportschoenen aan. Wij bieden deze schoenen aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact (http://sportschoenen4u.nl/contact/) met ons op!  U kunt ook altijd een mailtje sturen naar meer informatie of een prijsopgave.

 


Asics Gel - Resolution 7 Clay Women kopen