De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Asics GEL - GAME GS34,95
Status: Leverbaar.

Asics GEL - GAME GS online

De Asics GEL - GAME GS is een zeer stabiele en lichtgewicht schoen voor de veeleisende tennissers en biedt de nodige stabiliteit en duurzaamheid. Deze comfortabele schoen zorgt voor de nodige ondersteuning waardoor er optimaal gepresteerd kan worden. Het Impact Guidance System, I.G.S, is de designfilosofie van ASICS die tot doel heeft om alle componenten van de schoen effectief te laten samenwerken, zodat het lichaam op een natuurlijke manier kan presteren. Het doel is de beweging van benen en voeten te complementeren, niet te corrigeren. De holistische aanpak van I.G.S. zorgt er ook voor dat nieuwe functies alleen toegevoegd worden als ze met de al aanwezige componenten samenwerken om bij te dragen tot dit doel.
Tennisschoenen Pasvorm & Materiaal
Het zachte en soepele bovenwerk zorgt voor een comfortabel gevoel en een handschoenachtige pasvorm. De prettige pasvorm en het extra comfort dat de schoen biedt, gaat niet ten koste van de ondersteuning of duurzaamheid van het bovenwerk van de schoen. De schoen zorgt voor een hoge bewegingsvrijheid waardoor je snel en wendbaar bent op de baan.
Heeft u vragen over deze Asics tennisschoen of een andere vraag omtrent het bestellen of kopen van deze tennisschoen in onze online shop? Neem dan gerust contact (http://www.sportschoenen4u.nl/contact/) met ons op, we helpen u graag!

 


Asics GEL - GAME GS kopen