De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Asics Gel Game 5 Gravel Tennisschoen Kids


20% korting Asics Gel Game 5 Gravel Tennisschoen Kids online kopen

Van € 50,00   Voor 40,00
Status: Leverbaar.

Asics Gel Game 5 Gravel Tennisschoen Kids online

De Asics Gel-Game 5 is een zeer stabiele en lichtgewicht kids tennisschoen welke de beste stabiliteit en duurzaamheid biedt. Deze comfortabele schoen zorgt voor de nodige ondersteuning waardoor er optimaal gepresteerd kan worden op de baan.

Het 'Impact Guidance System', I.G.S, is de designfilosofie van Asics die tot doel heeft om alle componenten van de schoen effectief te laten samenwerken, zodat het lichaam op een natuurlijke manier kan presteren. De aanpak van I.G.S. zorgt ervoor dat nieuwe functies alleen toegevoegd worden als ze met de al aanwezige componenten samenwerken om bij te dragen tot het allerbeste tennisspel.

Het zachte en soepele bovenwerk zorgt voor een comfortabel gevoel en een handschoenachtige pasvorm. De comfortabele pasvorm en het comfort dat de schoen biedt, gaat niet ten koste van de ondersteuning of duurzaamheid van het bovenwerk van de schoen. De schoen zorgt voor een hoge bewegingsvrijheid waardoor je snel en wendbaar bent op de baan.

- De 'Personal Heel Fit' bestaat uit twee lagen zacht foam in de hiel van de schoen die zich vormen naar jouw voet en zorgen voor de perfecte pasvorm en ondersteuning
- De uitneembare tussenzool zorgt voor een hogere schokdemping en duurzaamheid.
- De Gel-Cushioning zorgt tevens voor schokdemping bij het landen en afzetten en versoepelt de voor- en zijwaartse beweging
- De rubberen AHAR buitenzool beschikt over een extra hoge duurzaamheid op essentiële punten van de zool
- De schoen is geschikt voor zowel hardcourt-, smashcourt- als gravelbanen
- Non marking

 


Asics Gel Game 5 Gravel Tennisschoen Kids kopen