De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Asics - Gel - Challenger 11 Clay Dames Tennis schoen


41% korting Asics - Gel - Challenger 11 Clay Dames Tennis schoen online kopen


Van € 99,90   Voor 59,40
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL, UPS, DHL
  Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 59 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld volgende werkdag in huis
  € 99,90 € 59,40

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:00 besteld op werkdagen, morgen in huis
  € 100,00 € 75,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  € 99,99 € 89,99


Asics - Gel - Challenger 11 Clay Dames Tennis schoen online

Asics - Gel - Challenger 11 Clay Dames Tennis schoen (blauw/roze) - EU 40 - US 8,5

 

Omschrijving van Tennis direct

- De ASICS Gel-Challenger 11 Clay is een perfecte schoen voor de recreatieve tennisser. De Gel-Challenger  biedt naast snelheid goede grip en stabiliteit die je nodig hebt om je voeten stevig neer te zetten en de bal met volle kracht terug te spelen. Deze lichtgewicht schoen is speciaal ontworpen voor snel en krachtig spel aan de baseline, waarbij je voet wordt ondersteund als je zijwaarts loopt. De PGuard-bescherming zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid. De rubberen AHAR+ buitenzool beschikt over een extra hoge duurzaamheid op essentiële punten en biedt  dankzij het speciale visgraatprofiel uitstekende grip op gravelbanen. Daarnaast biedt de clay zool ook voldoende grip op smashcourt- en kunstgrasbanen.

 

Omschrijving van Verestsport

De ASICS Gel-Challenger 11 is een perfecte schoen voor de recreatieve tennisser. De Gel-Challenger biedt naast snelheid goede grip en stabiliteit die je nodig hebt om je voeten stevig neer te zetten en de bal met volle kracht terug te spelen.
Deze lichtgewicht schoen is speciaal ontworpen voor snel en krachtig spel aan de baseline, waarbij je voet wordt ondersteund als je zijwaarts loopt. De PGuard-bescherming zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid. De ASICS Gel-Challenger 11 is een perfecte schoen voor de recreatieve tennisser. De Gel-Challenger biedt naast snelheid goede grip en stabiliteit die je nodig hebt om je voeten stevig neer te zetten en de bal met volle kracht terug te spelen.
Deze lichtgewicht schoen is speciaal ontworpen voor snel en krachtig spel aan de baseline, waarbij je voet wordt ondersteund als je zijwaarts loopt. De PGuard-bescherming zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid.

 


Asics - Gel - Challenger 11 Clay Dames Tennis schoen kopen