De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Artengo Tennisschoenen voor kinderen TS700 Grip Artengo8,99
Status: Leverbaar.

Artengo Tennisschoenen voor kinderen TS700 Grip Artengo online

Artengo - Schoenen kinderen - Schoenen - Tennisschoenen voor kinderen TS700 Grip Artengo. Ontworpen voor: kinderen die starten met tennis of die af en toe tennissen. Ook geschikt voor sport op school, op elke ondergrond.

 

Ontworpen voor: kinderen die starten met tennis of die af en toe tennissen. Ook geschikt voor sport op school, op elke ondergrond. Een veelzijdige tennisschoen met klittenbandsluiting, gemakkelijk te onderhouden. Voordelige sneakers met stevige, non-marking rubberzool. Ideaal voor kinderen die af en toe sporten. Meer informatie

Schuurbestendig Een stevige zool, vooraan verstevigd om langer mee te gaan.

Schokdemping Tussenzool in EVA-schuim, voor een betere schokabsorptie.

Positiebehoud product Met de dubbele klittenbanden trek je ze stevig aan, voor een betere steun.

Artikelnummer : 8351659

Tennis, Tafeltennis, Badm... 396620 409906

Racketsport schoenen 396620 409906 1127467

Tennisschoenen

Tennisschoenen TS700 Kind wit roze

ONZE BELOFTES Samenstelling Buitenkant van 100.00% Polyurethaan Binnenkant van 100.00% Polyester Zool van 100.00% PVC (Polyvinylchloride) Onderhoudstips Schoonmaken met een beetje water en zeep en een spons of zachte borstel. Voorraadinfo Laat de schoenen regelmatig verluchten en bewaar ze op een droge plaats.

Getest en goedgekeurd voor tennis en sport op school, door heel actieve kinderen!

Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: zowel in het laboratorium als op het terrein. De laboratoriumtests dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. De tests op het terrein dienen om onze artikelen ook op de tenniscourts in echte speelomstandigheden te keuren.

Garantie 2 jaar


Artengo Tennisschoenen voor kinderen TS700 Grip Artengo kopen