De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Artengo Tennisschoenen voor heren TS830


Artengo Tennisschoenen voor heren TS830 online kopen

26,99
Status: Leverbaar.

Artengo Tennisschoenen voor heren TS830 online

Artengo - Sportschoenen heren - Schoenen - Tennisschoenen voor heren TS830. Ontworpen voor: wie regelmatig op elke ondergrond tennist en zich matig intensief over de court verplaatst.

 

Ontworpen voor: wie regelmatig tennist, op elk soort ondergrond, en zich bij het spelen verplaatst met gemiddelde intensiteit. Schokabsorberende tennisschoenen die je gewrichten sparen. Licht en soepel voor meer comfort en plezier op de court. Meer informatie

Aantrekgemak Soepele en lichte zool die elke beweging van de voet perfect volgt.

Schokdemping Tussenzool in geïnjecteerd EVA voor een goede demping.

Schuurbestendig Dikke rubberzool met verstevigingen op de slijtzones.

Artikelnummer : 8324782

Tennis, Tafeltennis, Badm... 396620 409906

Racketsport schoenen 396620 409906 1127467

Tennisschoenen

Tennisschoenen TS830 allcourt heren marinebl.

ONZE BELOFTES Samenstelling Buitenkant van 100.00% Polyurethaan Binnenkant van 100.00% Polyester Zool van 60.00% Natuurlijk rubber - latex, 40.00% EVA Onderhoudstips Niet in de wasmachine stoppen; schoonmaken met een zachte borstel en wat zeepsop. Niet in de droger stoppen. Voorraadinfo Tennisschoenen geregeld goed laten luchten en opbergen op een droge plaats. Gebruikslimiet Niet geschikt voor intensieve verplaatsingen.

Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: zowel in het laboratorium als op het terrein. De laboratoriumtests dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Er worden tests uitgevoerd op de courts om onze artikelen in echte speelomstandigheden te valideren.

Garantie 2 jaar


Artengo Tennisschoenen voor heren TS830 kopen