De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Artengo Tennisschoenen voor heren Artengo TS700 veters


Artengo Tennisschoenen voor heren Artengo TS700 veters online kopen

15,99
Status: Leverbaar.

Artengo Tennisschoenen voor heren Artengo TS700 veters online

Artengo - Sportschoenen heren - Schoenen - Tennisschoenen voor heren Artengo TS700 veters. Ontworpen voor: wie af en toe tennist op elk soort ondergrond en zich daarbij weinig intensief verplaatst.

 

Ontworpen voor: recreatieve tennissers die niet heel intensief bewegen en op alle ondergronden spelen. Deze sportschoen gaat langer mee dankzij de rubberzool! Door het verstevigde bovenwerk en de kuipzool is hij zeer stabiel bij al je bewegingen. Ook verkrijgbaar met klittenband Meer informatie

Aantrekgemak Bovenwerk uit soepel polyurethaan, voor meer comfort.

Schokdemping De tussenzool uit EVA-schuim zorgt voor de nodige demping.

Schuurbestendig Rubberzool voor een goede slijtvastheid.

Artikelnummer : 8340152

Tennis, Tafeltennis, Badm... 396620 409906

Racketsport schoenen 396620 409906 1127467

Tennisschoenen

Tennisschoenen TS700 heren wit veters

ONZE BELOFTES Samenstelling Buitenkant van 80.0% Polyurethaan, 20.0% Polyester Zool van 100.0% Rubber Onderhoudstips Niet in de wasmachine stoppen; schoonmaken met een zachte borstel en een sopje. Niet in de droger stoppen. Voorraadinfo De schoenen geregeld goed laten luchten en opbergen op een droge plaats.

Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: zowel in het laboratorium als op het terrein. De laboratoriumtests dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. De tests op het terrein dienen om onze artikelen ook op de tenniscourts in echte speelomstandigheden te keuren.

Garantie 2 jaar


Artengo Tennisschoenen voor heren Artengo TS700 veters kopen