De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas W24 Compo 6 Hockeystick Senior


25% korting adidas W24 Compo 6 Hockeystick Senior online kopen

Van € 60,00   Voor 44,95
Status: Leverbaar.

adidas W24 Compo 6 Hockeystick Senior online

De adidas W24 Compo 6 is een hockeystick welke speciaal ontworpen is voor vrouwen. Door het prachtige design zul je met deze hockeystick opvallen tussen alle andere vrouwelijke hockeyers.

Of het nu gaat om hockeyschoenen, tassen, scheenbeschermers, accesoires of hockeysticks: adidas hockey producten worden steeds populairder op de Nederlandse hockeyvelden. De adidas hockeysticks staan bekend om hun strakke ontwerpen en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Eva de Goede, Billy Bakker & Naomi van As met een adidas hockeystick.

De adidas W24 Compo 6 bestaat uit 95% glasfiber & 5% aramide en is voorzien van de 'adiBow 24 mal'. Het glasfiber maakt deze stick stijver, wat zorgt voor power en slagkracht tijdens het spelen. Tevens zorgt voor meer 'soepelheid' en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

Deze hockeystick heeft een volledig composiet frame, wat ervoor zorgt dat de impact van de bal geabsorbeerd wordt en verdeeld over de stick. Tevens versterkt dit de slagkracht van de hockeystick om nog meer snelheid te genereren. Deze allround stick is voorzien van 'touch compound' op de krul, wat zorgt betere bal handeling.

- Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld
- Composiet frame
- Voorzien van een professionele adidas 'Adigrip'
- Ook verkrijgbaar als junior variant

 


adidas W24 Compo 6 Hockeystick Senior kopen