De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas V24 Compo 5 Hockeystick Senior


25% korting adidas V24 Compo 5 Hockeystick Senior online kopen

Van € 80,00   Voor 59,95
Status: Leverbaar.

adidas V24 Compo 5 Hockeystick Senior online

De adidas V24 Compo 5 is één van de beste hockeysticks uit de hockey collectie van adidas! De V24 collectie staat bekend als dé stick voor de aanvallend ingestelde hockeyers.

Of het nu gaat om hockeyschoenen, tassen, scheenbeschermers, accesoires of hockeysticks: adidas hockey producten worden steeds populairder op de Nederlandse hockeyvelden. De adidas hockeysticks staan bekend om hun strakke ontwerpen en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Eva de Goede, Billy Bakker & Naomi van As met een adidas hockeystick.

De adidas V24 Compo 5 bestaat uit 15% carbon, 80% glasfiber & 5% aramide en is voorzien van de 'Xtreme 24 mal'. Het carbon maakt deze stick extreem stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer 'soepelheid' en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

In deze hockeystick zijn twee carbon 'rods' geïmplementeerd, die ervoor zorgen dat de impact van de bal geabsorbeerd wordt en verdeeld over de stick. Tevens versterkt dit de slagkracht van de hockeystick om nog meer snelheid te genereren. Deze top stick is ook voorzien van 'touch compound' op de krul, wat zorgt betere balhandeling.

- Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld
- Carbon 'rods'
- Voorzien van een professionele adidas 'Adigrip'

 


adidas V24 Compo 5 Hockeystick Senior kopen