De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas TX24 Compo 2 Hockeystick Senior


20% korting adidas TX24 Compo 2 Hockeystick Senior online kopen

Van € 150,00   Voor 119,95
Status: Leverbaar.

adidas TX24 Compo 2 Hockeystick Senior online

De adidas TX24 Compo 2 is een van de meest succesolle sticks uit de adidas hockey collectie! Voor strafcorner specialisten is de TX24 serie seer geschikt.

Of het nu gaat om hockeyschoenen, tassen, scheenbeschermers, accesoires of hockeysticks: adidas hockey producten worden steeds populairder op de Nederlandse hockeyvelden. De adidas hockeysticks staan bekend om hun strakke ontwerpen en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Eva de Goede, Billy Bakker & Naomi van As met een adidas hockeystick.

De adidas TX24 Compo 2 bestaat uit 50% carbon, 45% glasfiber & 5% aramide en is voorzien van de 'XXTREME 24 mal'. Het carbon maakt deze stick extreem stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer 'soepelheid' en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

In deze hockeystick zijn twee carbon 'rods' geïmplementeerd, die ervoor zorgen dat de impact van de bal geabsorbeerd wordt en verdeeld over de stick. Tevens versterkt dit de slagkracht van de hockeystick om nog meer snelheid te genereren. Deze top stick is ook voorzien van 'touch compound' op de krul, wat zorgt betere balhandeling.

- Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld
- Carbon 'rods'
- Voorzien van een professionele adidas 'Adigrip'

 


adidas TX24 Compo 2 Hockeystick Senior kopen