De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas Manchester United 3rd Shirt Kids Lange Mouwen74,99
Status: Leverbaar.

adidas Manchester United 3rd Shirt Kids Lange Mouwen online

Vanaf nu verkrijgbaar, het nieuwe Manchester United 3rd shirt Kids dat tijdens het seizoen 2017-2018 te zien zal zijn ter voorbereiding op de UEFA Champions League. De onderkant van het shirt is voorzien van een grafische print van het 'United Trinity' standbeeld. Dit standbeeld staat naast het Old Trafford stadion en verwijst naar het United-trio: George Best, Denis Law, en Sir Bobby Charlton. De United legendes hebben ervoor gezorgd dat een Engelse club voor het allereerst de Europa Cup 1 won.
De adidas 3-Stripes zijn terug te vinden op de schouders van het shirt. Bij de schouders en rug zijn mesh panelen geplaatst, deze zorgen voor extra luchtigheid en comfort tijdens het sporten. De adidas climacool technologie voert transpiratie af naar de buitenste laag van het shirt, zo blijft het shirt licht, droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Het adidas Manchester United voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester.

Kenmerken:
 • Manchester United 2017-2018
 • Champions League collectie
 • Geborduurd clublogo
 • Normale pasvorm
 • adidas climacool®
 • 100% polyester Vanaf nu verkrijgbaar, het nieuwe Manchester United 3rd shirt Kids dat tijdens het seizoen 2017-2018 te zien zal zijn ter voorbereiding op de UEFA Champions League. De onderkant van het shirt is voorzien van een grafische print van het 'United Trinity' standbeeld. Dit standbeeld staat naast het Old Trafford stadion en verwijst naar het United-trio: George Best, Denis Law, en Sir Bobby Charlton. De United legendes hebben ervoor gezorgd dat een Engelse club voor het allereerst de Europa Cup 1 won.
  De adidas 3-Stripes zijn terug te vinden op de schouders van het shirt. Bij de schouders en rug zijn mesh panelen geplaatst, deze zorgen voor extra luchtigheid en comfort tijdens het sporten. De adidas climacool technologie voert transpiratie af naar de buitenste laag van het shirt, zo blijft het shirt licht, droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Het adidas Manchester United voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester.Kenmerken:Manchester United 2017-2018
  Champions League collectie
  Geborduurd clublogo
  Normale pasvorm
  adidas climacool®
  100% polyester

   


 • adidas Manchester United 3rd Shirt Kids Lange Mouwen kopen