De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas Manchester United 3rd Shirt adizero119,99
Status: Leverbaar.

adidas Manchester United 3rd Shirt adizero online

Bestel nu het nieuwe officiële adidas Manchester United 3rd wedstrijdshirt dat gedragen zal worden tijdens het seizoen 2017-2018. Het Manchester United 3rd Shirt is het officiële wedstrijdshirt dat de spelers zullen dragen ter voorbereiding op de UEFA Champions League, het onderscheid zich doordat het licht van gewicht is en een strakke, gestroomlijnde pasvorm heeft. De onderkant van het shirt is voorzien van een grafische print van het 'United Trinity' standbeeld. Dit standbeeld staat naast het Old Trafford stadion en verwijst naar het United-trio: George Best, Denis Law, en Sir Bobby Charlton. De United legendes hebben ervoor gezorgd dat een Engelse club voor het allereerst de Europa Cup 1 won.
De adidas 3-Stripes zijn terug op de schouders van het shirt. Bij de schouders en rug zijn mesh panelen geplaatst, deze zorgen voor extra luchtigheid en comfort tijdens het sporten. De adidas climacool technologie voert transpiratie af naar de buitenste laag van het shirt, zo blijft het shirt licht, droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Het adidas Manchester United voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester.

Kenmerken:
 • Manchester United 2017-2018
 • Officieel adizero wedstrijdshirt

 • Champions League collectie
 • Geborduurd clublogo
 • adidas climacool®
 • 100% gerecycled polyester
 • Bestel nu het nieuwe officiële adidas Manchester United 3rd wedstrijdshirt dat gedragen zal worden tijdens het seizoen 2017-2018. Het Manchester United 3rd Shirt is het officiële wedstrijdshirt dat de spelers zullen dragen ter voorbereiding op de UEFA Champions League, het onderscheid zich doordat het licht van gewicht is en een strakke, gestroomlijnde pasvorm heeft. De onderkant van het shirt is voorzien van een grafische print van het 'United Trinity' standbeeld. Dit standbeeld staat naast het Old Trafford stadion en verwijst naar het United-trio: George Best, Denis Law, en Sir Bobby Charlton. De United legendes hebben ervoor gezorgd dat een Engelse club voor het allereerst de Europa Cup 1 won.
  De adidas 3-Stripes zijn terug op de schouders van het shirt. Bij de schouders en rug zijn mesh panelen geplaatst, deze zorgen voor extra luchtigheid en comfort tijdens het sporten. De adidas climacool technologie voert transpiratie af naar de buitenste laag van het shirt, zo blijft het shirt licht, droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Het adidas Manchester United voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester.Kenmerken:Manchester United 2017-2018
  Officieel adizero wedstrijdshirt
  Champions League collectie
  Geborduurd clublogo
  adidas climacool®
  100% gerecycled polyester

   


  adidas Manchester United 3rd Shirt adizero kopen