De vergelijkingswebsite
voor sportkleding

Adidas Copa Mundial119,95
Status: Leverbaar.

Adidas Copa Mundial online

De Adidas Copa Mundial is de populairste voetbalschoen aller tijden. Deze schoen heeft een uiterst comfortabele pasvorm en staat al jaren bekend als de best verkochte voetbalschoen van adidas. De adidas World Cup is de tegenhanger van de Adidas Copa Mundial die geschikt is voor zachte ondergronden.
Kenmerken Voetbalschoen
Deze Adidas Copa Mundial  heeft een bovenwerk van soepel kangoeroeleer dat zorgt voor hoge duurzaamheid en een comfortabele lichtgewicht pasvorm. Daarnaast zorgt het bovenwerk ook voor uitstekend gevoel en biedt de schoen veel controle over de bal. Bovendien zorgt het waterafstotende effect van de bovenzijde ervoor dat de schoen niet zwaar wordt en de voet droog blijft.
Kenmerken zool
De loopzool met dubbele dichtheid zet al decennia lang de toon voor comfort en prestaties op het veld. Deze rechtstreeks ingespoten loopzool zorgt voor een geoptimaliseerde pasvorm en uitstekend comfort. Daarnaast zorgt de anatomisch voorgevormde binnenzool voor extra comfort en goede demping wat de kans op blessures vermindert. De soepele, dikke buitenzool met 12 direct geïnjecteerde noppen biedt een optimale pasvorm en veel comfort. De Adidas Copa Mundial beschikt over een duurzame Firm Ground zool voor perfecte grip en comfort op droge tot medium harde grasvelden.
Heeft u vragen over deze Adidas voetbalschoen of een andere vraag omtrent het bestellen of kopen van deze voetbalschoen in onze online shop? Neem dan gerust contact (http://www.sportschoenen4u.nl/contact/) met ons op, we helpen u graag!

 


Adidas Copa Mundial kopen